Brain-based Coaching - Learn the Art and Deeper Science of Effective Coaching

Oletko kiinnostunut oppimaan lisää aivojen toiminnasta? Haluatko kehittää vuorovaikutustaitojasi uudelle tasolle? Haluatko oppia brain-based coachingia? Onko tavoitteenasi sertifioitua ammatticoachiksi? Vai haetko vahvistusta taitoihisi toimia yhdessäohjautuvissa tiimeissä? Suositut transformatiiviset valmennusohjelmamme tarjoavat eri vaihtoehtoja.

Coach-koulutus

nls_program_icons-01

Brain-based Coaching Certificate

Arvostettu kuuden kuukauden mittainen ICF-sertifioitu coach-koulutus, jonka on käynyt maailmanlaajuisesti jo yli 25 000 osallistujaa. Opi fasilitoimaan kestävää myönteistä muutosta ja hanki ICF-sertifiointi.

nls_program_icons-02

FLOW – Aivot ja yhdessä onnistuminen

FLOW:n fokuksessa on yhdessä onnistuminen vaativassa asiantuntijatyössä paineen alla. Ohjelman aikana kehität valmiuksiasi yhä yhdessäohjautuvampaan ja ketterämpään toimintaan. 99% FLOW-osallistujista suosittelee ohjelmaa.

icon-mentor-coaching-program-teal

Mentor Coaching

Mentorointiohjelmassa palaat coach-koulutuksen oppien äärelle ja syvennät näkemystäsi coachingista. Ohjelma vastaa ICF:n ACC- ja PCC-sertifioinnin hankkimisen tai uusimisen mentorointivaatimuksia. Kahdeksan ryhmämentorointisessiota ja kolme henkilökohtaista mentorointisessiota.

Uudistettu BBCC - nyt entistäkin vaikuttavampi oppimismatka

Brain-based Coaching Certificate (BBCC) -ohjelman rakenne ja sisältö on vuoden 2023 alussa uudistettu vastaamaan International Coaching Federationin (ICF) Level 1 -akkreditointia. Ohjelma tarjoaa nyt osallistujille entistäkin personoidumman ja transformatiivisemman oppimiskokemuksen.

nlg-about-us-contact-086

Ajankohtaista

Suosittelen Brain-based Coaching Certificatea tulevien coachien lisäksi erityisesti niille, jotka toimivat ketterissä organisaatioissa tai kehittävät avainrooleissa hyvinvoivia työpaikkoja ja oppivia organisaatioita. Aivojen toiminnan, ihmisen käyttäytymisen ja oppimisen ymmärtäminen käytännössä ja käytännön harjoitusten kautta on tähän välttämätöntä.

Linda Sjöblom, eCom People & Competence Lead, SOK Retail eCommerce

Suosittelen NeuroLeadership Institutea kaikille, jotka tekevät kompleksisessa ympäristössä töitä ihmisten kanssa. Jokaiselle on hyötyä näiden taitojen oppimisesta. Jokaisen johtajan ja esimiehen on suorastaan välttämätöntä hallita nämä asiat. Sovellan oppimaani päivittäin omassa työssäni myynnin johtamisessa.

Viivi Pitkänen, Head of Growth, Reaktor Education

I’ve attended NeuroLeadership Institute Finland’s six month brain-based coaching program, and that was one of the best training programs I’ve ever attended. I took the program several years ago and still use the stuff I learned pretty much every day.

Sami Honkonen, Tech entrepreneur, investor, board member

Brain-based Coaching Certificate on ollut työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.

Heini Tuomola, Director, People & Culture, Visma

Osallistuin Brain-based Coaching Certificate -ohjelmaan ammatticoachien suositusten perusteella. Ohjelma on metodeiltaan kovissa vesissä testattu ja hyväksi havaittu. Kokonaisuus oli todella hyvä yhdistelmä virtuaalisuutta ja kasvokkain tapahtuvaa interaktiota. Olen käynyt kaksi koulutusta, joista voin sanoa niiden olleen elämää muuttava kokemus – tämä oli toinen niistä.

Petra Wager, Learning Engagement Manager, Microsoft

Ohjelman hyödyt näkyvät jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työssäni erilaiset coaching-mallit ja oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista!

Heini Tuomola, Director, People & Culture, Visma

Kiinnostaako brain-based coaching? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Nimetön(Pakollinen)

Nimetön(Pakollinen)
contact-image

Kiinnostaako brain-based coaching? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Nimetön(Pakollinen)

Nimetön(Pakollinen)
contact-image