Oletko kiinnostunut oppimaan lisää aivojen toiminnasta? Haluatko kehittää vuorovaikutustaitojasi uudelle tasolle? Haluatko oppia brain-based coachingia? Onko tavoitteenasi sertifioitua ammatticoachiksi? Vai haetko vahvistusta taitoihisi toimia yhdessäohjautuvissa tiimeissä? Suositut transformatiiviset valmennusohjelmamme tarjoavat eri vaihtoehtoja.

Ota haltuun, miten aivoymmärrys perustavalla tavalla muuttaa tapaamme olla kanssakäymisessä toisten ihmisten kanssa.
Opi tavoitteellisen vuorovaikutuksen terävimmät työkalut.
Sovella osaamistasi kaikessa tekemisessä, jossa keskiössä ovat ihmisten välinen vuorovaikutus, yhdessä onnistuminen ja myönteisen muutoksen edistäminen.

Brain-based coaching on perustavanlaatuista tietoa ja osaamista olitpa sitten ammatticoach tai sisäinen coach tai sellaiseksi aikova, tiiminvetäjä, johtaja, muutosagentti, pedagogi, HR-ammattilainen tai toimit missä tahansa kehittämisroolissa.

Kun ymmärrät paremmin aivojen toimintaa, on yksin ja yhdessä mahdollista saada enemmän aikaan tuloksia nopeammin ja vähemmällä vaivalla ja usein vielä sellaisissa asioissa, jotka tuntuvat todella hankalilta.

Kinkkinen, kenties pitkään vaivannut pulma ratkeaa kuin itsestään osaavan coachin kanssa. Vieläpä niin, ettei oikein pysty yksilöimään, mitä coach teki, lopputulos kehkeytyi rikastavassa vuorovaikutuksessa ikään kuin omalla painollaan.

Kun opit käyttämään brain-based coaching -työkaluja, mikä tapahtuu osaavassa ohjauksessa yllättävänkin lyhyellä harjoittelulla, pystyt toimimaan coachina vapautuneesti ja kevyellä energialla, aidosti valmennettavan agendalla ja työskentelysi vaikuttavuus paranee merkittävästi.

Parhaimmillaan lopputuloksena on virtaavampia keskusteluja, uusia ratkaisuja hankaliin kysymyksiin, aiempaa parempia tapoja ja tottumuksia, onnistuneita muutoksia, hyvinvoivia ihmisiä ja tuloksekasta yhteistä tekemistä.

Mitä radikaalisti virtaavampi tapa saada asioita aikaan voisi tarkoittaa sinulle, nykyisessä työssäsi tai tulevissa rooleissasi? Tai työn ulkopuolella?
Mitä kyky fasilitoida myönteistä muutosta kevyellä energialla mahdollistaisi ja millaisia myönteisiä vaikutuksia tällä olisi sinulle ja ihmisille ympärilläsi? 

 

nls_program_icons-01

Brain-based Coaching Certificate

Arvostettu kuuden kuukauden mittainen ICF-sertifioitu coach-koulutus, jonka on käynyt maailmanlaajuisesti jo yli 25 000 osallistujaa. Opi fasilitoimaan kestävää myönteistä muutosta ja hanki ICF-sertifiointi.

nls_program_icons-02

FLOW – Aivot ja yhdessä onnistuminen

FLOW:n fokuksessa on yhdessä onnistuminen vaativassa asiantuntijatyössä paineen alla. Ohjelman aikana kehität valmiuksiasi yhä yhdessäohjautuvampaan ja ketterämpään toimintaan. 99% FLOW-osallistujista suosittelee ohjelmaa.

icon-mentor-coaching-program-teal

Mentor Coaching

Mentorointiohjelmassa palaat coach-koulutuksen oppien äärelle ja syvennät näkemystäsi coachingista. Ohjelma vastaa ICF:n ACC- ja PCC-sertifioinnin hankkimisen tai uusimisen mentorointivaatimuksia. Kahdeksan ryhmämentorointisessiota ja kolme henkilökohtaista mentorointisessiota.

Lataa ilmainen opas ja aloita oma syväsukelluksesi brain-based coachingiin

Saat haltuusi terävimmät työkalut tavoitteelliseen vuorovaikutukseen.

nlg-mtt-contact-027
Valmennusohjelma Ohjelma alkaa Early bird -10% päättyy
Brain-based Coaching Certificate 47 / aloitus elokuussa 2024 Lisää tietoa
Brain-based Conversation Skills 47 / aloitus elokuussa 2024 Lisää tietoa

Suosittelen Brain-based Coaching Certificatea tulevien coachien lisäksi erityisesti niille, jotka toimivat ketterissä organisaatioissa tai kehittävät avainrooleissa hyvinvoivia työpaikkoja ja oppivia organisaatioita. Aivojen toiminnan, ihmisen käyttäytymisen ja oppimisen ymmärtäminen käytännössä ja käytännön harjoitusten kautta on tähän välttämätöntä.

Linda Sjöblom, eCom People & Competence Lead, SOK Retail eCommerce

Suosittelen NeuroLeadership Institutea kaikille, jotka tekevät kompleksisessa ympäristössä töitä ihmisten kanssa. Jokaiselle on hyötyä näiden taitojen oppimisesta. Jokaisen johtajan ja esimiehen on suorastaan välttämätöntä hallita nämä asiat. Sovellan oppimaani päivittäin omassa työssäni myynnin johtamisessa.

Viivi Pitkänen, Head of Growth, Reaktor Education

I’ve attended NeuroLeadership Institute Finland’s six month brain-based coaching program, and that was one of the best training programs I’ve ever attended. I took the program several years ago and still use the stuff I learned pretty much every day.

Sami Honkonen, Tech entrepreneur, investor, board member

Brain-based Coaching Certificate on ollut työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.

Heini Tuomola, Director, People & Culture, Visma

Ohjelman hyödyt näkyvät jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työssäni erilaiset coaching-mallit ja oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista!

Heini Tuomola, Director, People & Culture, Visma

Osallistuin Brain-based Coaching Certificate -ohjelmaan ammatticoachien suositusten perusteella. Ohjelma on metodeiltaan kovissa vesissä testattu ja hyväksi havaittu. Kokonaisuus oli todella hyvä yhdistelmä virtuaalisuutta ja kasvokkain tapahtuvaa interaktiota. Olen käynyt kaksi koulutusta, joista voin sanoa niiden olleen elämää muuttava kokemus – tämä oli toinen niistä.

Petra Wager, Learning Engagement Manager, Microsoft

Kiinnostaako brain-based coaching? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Nimetön(Pakollinen)
contact-image