Suositut Brain-based Coaching -koulutukset – seuraava startti elokuussa 2024

Suositut Brain-based Coaching -koulutukset – seuraava startti elokuussa 2024

11.03.2024

Seuraavat suositut Brain-based coaching -ohjelmat alkavat elokuun 2024 lopussa.

Ota haltuun, miten aivoymmärrys perustavalla tavalla muuttaa tapaamme olla kanssakäymisessä toisten ihmisten kanssa.
Opi tavoitteellisen vuorovaikutuksen terävimmät työkalut.
Sovella osaamistasi kaikessa tekemisessä, jossa keskiössä ovat ihmisten välinen vuorovaikutus, yhdessä onnistuminen ja myönteisen muutoksen edistäminen.

Brain-based coaching on perustavanlaatuista tietoa ja osaamista olitpa sitten ammatticoach tai sisäinen coach tai sellaiseksi aikova, tiiminvetäjä, johtaja, muutosagentti, pedagogi, HR-ammattilainen tai toimit missä tahansa kehittämisroolissa.

Kun ymmärrät paremmin aivojen toimintaa, on yksin ja yhdessä mahdollista saada enemmän aikaan tuloksia nopeammin ja vähemmällä vaivalla ja usein vielä sellaisissa asioissa, jotka tuntuvat todella hankalilta.

Kinkkinen, kenties pitkään vaivannut pulma ratkeaa kuin itsestään osaavan coachin kanssa. Vieläpä niin, ettei oikein pysty yksilöimään, mitä coach teki, lopputulos kehkeytyi rikastavassa vuorovaikutuksessa ikään kuin omalla painollaan.

Kun opit käyttämään brain-based coaching -työkaluja, mikä tapahtuu osaavassa ohjauksessa yllättävänkin lyhyellä harjoittelulla, pystyt toimimaan coachina vapautuneesti ja kevyellä energialla, aidosti valmennettavan agendalla ja työskentelysi vaikuttavuus paranee merkittävästi.

Parhaimmillaan lopputuloksena on virtaavampia keskusteluja, uusia ratkaisuja hankaliin kysymyksiin, aiempaa parempia tapoja ja tottumuksia, onnistuneita muutoksia, hyvinvoivia ihmisiä ja tuloksekasta yhteistä tekemistä.

Mitä radikaalisti virtaavampi tapa saada asioita aikaan voisi tarkoittaa sinulle, nykyisessä työssäsi tai tulevissa rooleissasi? Tai työn ulkopuolella?
Mitä kyky fasilitoida myönteistä muutosta kevyellä energialla mahdollistaisi ja millaisia myönteisiä vaikutuksia tällä olisi sinulle ja ihmisille ympärilläsi? 

Kaksi vaihtoehtoa kouluttautua brain-based coachiksi 

 

Voit valita Brain-based Conversation Skills -ohjelman, jonka laajuus on 2+2 lähipäivää.

Arjen coaching-taidot ja valmentava vuorovaikutus. Ohjelma sopii kaikille! Ja erityisesti ihmisille, joiden työssä vaaditaan erinomaisia yhteistyö-, muutos- ja vuorovaikutustaitoja.

Brain-based Conversation Skills on intensiivinen syväsukellus brain-based coachingiin ja antaa erinomaiset valmiudet soveltaa brain-based coachingia arjen keskusteluissa.

Opit käymään tavoitteellisia keskusteluja, joiden avulla syntyy oivalluksia, motivoitunutta toimintaa, oppimista ja uusia hyödyllisiä tapoja ja tottumuksia.

Oppimistasi koulutuksen aikana tukevat kattava ja laadukas tukimateriaali, käytännön harjoittelu, henkilökohtainen palaute coachauksestasi sekä kattava oppimisympäristö itseopiskeluun. Saat käyttöösi työkaluja ja tekniikoita, joita on helppo soveltaa käytäntöön – vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta coachaavan otteen soveltamisesta.

Ohjelman opetuskieli on suomi ja valmennusmateriaali on englanniksi. Keskeinen coaching-sanasto on saatavilla myös suomeksi.

Brain-based Conversation Skills -ohjelma sisältää 30+ koulutustuntia (ICF Continuing Education).

Lisätietoja Brain-based Conversation Skills -ohjelmasta.

 

Toinen vaihtoehto on valita Brain-based Coaching Certificate -ohjelma, joka on  kuuden kuukauden mittainen,  antoisa ja syvää oppimista aikaansaava ammatticoach-ohjelma.

Brain-based Coaching Certificate -ohjelma koostuu kahdesta valmennuksesta: Brain-based Conversation Skills ja Brain-based Coaching Toolkit. 

Brain-based Coaching Certificate -ohjelma sisältää 60+ koulutustuntia, 10 Mentor Coaching -tuntia sekä ryhmä- että henkilökohtaisina sessioina, coaching-harjoittelua, runsaasti kirjallista ja suullista palautetta coachingistasi sekä osaamisen arvioinnin ohjelman lopussa.

Oppimistasi koulutuksen aikana tukevat kattava ja laadukas tukimateriaali, kattava oppimisympäristö itseopiskeluun, käytännön harjoittelu, ryhmä- ja yksilömentorointi sekä henkilökohtainen suullinen ja kirjallinen palaute coachauksestasi.

Saat käyttöösi koko brain-based coachingin laajan työkalupakin ja tekniikoita, joita on helppo soveltaa käytäntöön niin organisaation sisäisenä coachina kuin ulkopuolisena ammatticoachinakin – vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta coachingista. Jos olet jo ennestään kokenut coach, saat lisää syvyyttä ja vaikuttavuutta työskentelyysi.

Brain-based Coaching Certificate -ohjelman ensimmäinen osio Brain-based Conversation Skills on kokonaisvaltainen ja intensiivinen syväsukellus brain-based coachingiin ja antaa erinomaiset valmiudet soveltaa brain-based coachingia arjen keskusteluissa. Opit käymään tavoitteellisia keskusteluja, joiden avulla syntyy oivalluksia, motivoitunutta toimintaa, oppimista ja uusia hyödyllisiä tapoja ja tottumuksia.

Brain-based Coaching Certificate -ohjelman toinen osio Brain-based Coaching Toolkit, jonka aikana syvennät coaching-osaamistasi sekä koulutussisällön että mentoroinnin muodossa. Toolkitin aikana teet paljon käytännön coaching-harjoittelua, reflektoit kokemuksiasi ja opit niistä ja saat runsaasti palautetta coachingistasi, niin kanssaosallistujilta kuin NLI:n kouluttajalta ja asessorilta. Tämä on oppimisen kannalta erittäin hyödyllistä! Brain-based Coaching Toolkit -ohjelman lopussa on ICF-vaatimuksiin sisältyvä osaamisen arviointi, josta saat kirjallisen palautteen.

Ohjelman opetuskieli on suomi ja valmennusmateriaali on englanniksi. Keskeinen coaching-sanasto on saatavilla myös suomeksi.

Brain-based Coaching Certificate -ohjelmalla on International Coaching Federationin (ICF) Level 1 -akkreditointi.

Lisätietoja Brain-based Coaching Certificate -ohjelmasta.

 

”Suosittelen Brain-based Coaching Certificate -ohjelmaa tulevien coachien lisäksi erityisesti heille, jotka toimivat ketterissä organisaatioissa tai kehittävät avainrooleissa hyvinvoivia ja oppivia organisaatioita. Aivojen toiminnan, ihmisten käyttäytymisen ja oppimisen ymmärtäminen käytännössä ja käytännön harjoitusten kautta on tähän välttämätöntä.​”
​Linda Sjöblom, eCom People & Competence Lead, SOK Retail eCommerce

“Brain-Based Coaching Certificate on ollut tähänastisen työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Ohjelman hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työtehtävissäni erilaiset coaching-mallit ja esimerkiksi oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista! Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.”
Heini Tuomola, Head of People & Culture, Visma