Koska koronaturbulenssi koskettaa kaikkia, halusimme toteuttaa live-webinaarisarjan vastaamaan kysymykseen

”Miten varmistaa organisaation onnistuminen tässä haastavassa tilanteessa?”

Kuka hyötyy ohjelmasta?

  • Johto ottaa mukaansa tärkeää lisäymmärrystä organisaation luottamuskulttuurin vahvistamiseen ja uusia oivalluksia toimintauudistusten läpiviemiselle.
  • Tiimin vetäjät ja esimiehet oivaltavat uusia keinoja yhdessä tekemisen edistämiseksi ja vuorovaikutuksen solmukohtien avaamiseksi.
  • Jokainen osallistuja, roolista riippumatta, saa ensiarvoisen tärkeitä ja välittömästi käyttöönotettavia vinkkejä parempaan ajatteluun ja toimintakykyyn – niin yksin kuin yhdessä.

Ohjelman aikana opit hahmottamaan vallitsevaa poikkeustilannetta hyödyllisillä tavoilla, ja voit soveltaa oppimaasi sekä itseesi että laajemmin työssä ja työn ulkopuolella. Saat käyttöösi muutamia tarkkaan valittuja, toimivia käytännön työkaluja oman fokuksen ja tiimin fokuksen vahvistamiseen sekä sinulle oleellisessa onnistumiseen – nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelma perustuu tieteelliseen ymmärrykseen siitä, miten edistää hyvää ajattelua ja vuorovaikutusta sekä miten uudet tavat ja tottumukset rakentuvat. Ohjelman aikana luot itsellesi muutaman tarkkaan valitun uuden rutiinin tavalla, joka parhaiten tukee oivallusten kehittymistä arjen tekemiseksi.

 

Valmennus koostuu kolmesta viikottaisesta 60 min mittaisesta live-webinaarista välitehtävineen. Lisäksi osallistujat saavat käyttöönsä käytännönläheisen materiaalipaketin.

Viikko 1: Oma fokus
Tunteet ja ajattelukyky, oman fokuksen kirkastaminen ja aikaansaamisen varmistaminen

Viikko 2: Fokus tiimissä
Yhdessä onnistuminen paineen alla: tiimin dynamiikka ja toimintakyky

Viikko 3: Fokus oleellisessa
Tavoitteellinen tekeminen, jatkuva oppiminen ja kehittymisen varmistaminen

Ohjelma toteutetaan yrityskohtaisesti joko suomeksi tai englanniksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Nimetön(Pakollinen)
contact-image