Suositut Brain-based Coaching -koulutukset – seuraava startti tammikuussa

Suositut Brain-based Coaching -koulutukset – seuraava startti tammikuussa

17.10.2022

Seuraavat suositut Brain-based Coaching Certificate -ohjelmat alkavat tammikuussa 2023 suomen kielellä. Ohjelmien early bird -10% on voimassa 18.11. asti!

Ilmoittaudu ajoissa ja hyödynnä 10% early bird -alennus! Kun ilmoittaudut yhdessä kaverin tai kollegan kanssa, niin saatte molemmat lisäksi 10% alennuksen koulutuksesta.

Brain-based Coaching Certificate on arvostettu kuuden kuukauden mittainen ammatticoach-koulutus, jonka on käynyt maailmanlaajuisesti jo yli 20 000 ja Suomessa yli 500 osallistujaa. Opi fasilitoimaan kestävää myönteistä muutosta ja hanki ICF-sertifiointi.

Brain-based Conversation Skills -ohjelmasta saat rautaiset taidot arjen coaching-keskusteluihin ja valmentavaan vuorovaikutukseen. Kaikille, joiden työssä vaaditaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Virtuaalinen orientaatio + kolme lähipäivää.

“Brain-Based Coaching Certificate on ollut tähänastisen työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Ohjelman hyödyt näkyvät arkisissa ja jokapäiväisissä asioissa, niin töissä kuin vapaalla. Olen läsnä, kuuntelen ja keskityn sekä pystyn kuljettamaan keskusteluja tuloksellisesti ja ratkaisukeskeisellä tavalla maaliinsa. Osaamisen kehittämisen työtehtävissäni erilaiset coaching-mallit ja esimerkiksi oivaltamisen työkalut ovat päivittäisessä käytössä. Suurin muutos on kuitenkin mindsetin puolella – tästä eteenpäin tiedän kaiken olevan mahdollista! Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.”
Heini Tuomola, People development lead, Gofore Oyj