Performance 3.0 – arvioinnista jatkuvaan oppimiseen

Vakaassa toimintaympäristössä organisaatiota voi johtaa periaatteessa jopa vuoden suunnittelusyklillä. Asetetaan tavoitteet ja edellytetään ihmisiltä tavoitteiden saavuttamista.

Vähemmän vakaassa toimintaympäristössä päästään parempaan tulokseen, kun suoritusten johtamisen fokuksessa on eteenpäin katsominen, oppiminen ja kehittyminen. Keskusteluja käydään paljon tiiviimmin.

Parhaimmillaan oppiminen ja kehittyminen on itse työn tekemisen ytimessä: sovitaan mitä lähdetään kokeilemaan, kokeillaan sitä ja palataan tarkastelemaan, mitä matkalla viisastuttiin. Sitten täsmennetään, mitä näiden oppien ja oivallusten valossa lähdetään tekemään seuraavaksi. Tämä kaikki toki organisaation ylätason tavoitteiden ja/tai tarkoituksen antamissa raameissa. Seurauksena on jatkuvasti oppivaa ja innostunutta tekemistä.

Brain-based Coaching Certificate on ollut työurani ehdottomasti vaikuttavin valmennusohjelma. Suosittelen valmennusohjelmaa kaikille, jotka haluavat saada haltuunsa tämän päivän työelämässä vaadittavia erityistaitoja.

Heini Tuomola, Director, People & Culture, Visma

Osallistuin Brain-based Coaching Certificate -ohjelmaan ammatticoachien suositusten perusteella. Ohjelma on metodeiltaan kovissa vesissä testattu ja hyväksi havaittu. Kokonaisuus oli todella hyvä yhdistelmä virtuaalisuutta ja kasvokkain tapahtuvaa interaktiota. Olen käynyt kaksi koulutusta, joista voin sanoa niiden olleen elämää muuttava kokemus – tämä oli toinen niistä.

Petra Wager, Learning Engagement Manager, Microsoft